Kino4ua.com
PG-13

Інша Земля

Рік:
Ор. назва:
Another Earth
Країна:
США
Режисер:
Майк Кегілл
Тривалість:
01:32:25
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый)
Астрономи всього світу знаходяться на порозі найбільшого наукового відкриття всіх часів, їм вдалося виявити в межах самої Сонячної системи планету, за всіма параметрами абсолютно ідентичну Землі і придатну для життя. Це може повністю змінити весь устрій світу і направити цивілізацію абсолютно іншим шляхом. Але старанна студентка Рода не поділяє загального тріумфу, в ніч відкриття вона позбулася всього, і свободи в тому числі. Через помилку в управлінні автомобілем вона стає винуватицею ДТП, врізавшись в іншу машину. У ній їхали відомий композитор Джон Берроуз з дружиною і сином. Дівчині дають чотири роки в'язниці. Повністю відбувши термін, вона виходить на свободу, але продовжувати навчання у неї не виходить. Тому Рода тепер працює простий шкільної прибиральницею. У цей період інша Земля була об'єктом всебічного вивчення видатних вчених з усього світу, і тепер про неї відомо досить багато. ЗМІ повідомляють, що не за горами науково-дослідницька експедиція на планету-двійник. Колишню студентку ніщо не тримає тут, так що вона вирішує взяти участь в конкурсі на посаду члена екіпажу космічного зорельота. До того ж вона дізнається, що сам Берроуз живий, загинули лише його рідні. Роду мріє попросити у нього вибачення, але, прийшовши до нього додому, не наважується на визнання і влаштовується домробітницею. Щоденне спілкування призводить до того, що вона і Джон починають поступово зближуватися .. ©Kino4ua Інша Земля 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Юрій
    Юрій
    25 червня 2022 14:42
    + 0 -
    Взагалі то цей фільм Клас
    Нескінченну кількість фантазій розвиває
  2. mary13
    mary13
    28 червня 2020 19:44
    + +1 -
    Весь фільм чекаєш того польоту у космос, а наприкінці - овва, тема не розкрита...Нуднувато, якщо чесно, все якось розмито і затягнуто - незрозуміло за що такий високий рейтинг дали. Коротше, кіно - з претензією на глибоку духовність і т.і, а насправді - на один раз.
  3. Ярослав
    Ярослав
    21 червня 2020 17:57
    + -1 -
    Зворушливий фільм, несподіване закінчення, дивиться на одному подиху. Рекомендую усім для перегляду. Шкодую, що фільм 2011 року подивився аж у 2020-му. Від фантастики практично нічого немає, скоріше драма з несподіваною, швидше щасливою розвязкою. Людські почуття, переживання і прагнення змальовано напрочуд реалістично, майстерно і довершено. Може бути як для родинного перегляду так і для перегляду на самоті.