Kino4ua.com
PG-13

Дім марень

Рік:
Ор. назва:
Dream House
Країна:
США, Канада
Режисер:
Джим Шерідан
Тривалість:
01:31:53
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У центрі сюжету фільму «Дім марень» виявляється головний редактор і письменник Уїлл Ейтентен, котрий звільняється зі своєї посади для того, щоб відпочити від суєти і повсякденних проблем. Він планує написати новий роман в своєму заміському будинку. Туди він направляється разом з двома дітьми і дружиною.

Опинившись на місці і не звертаючи уваги на суворі зовнішні умови, постійний вітер і гілки, що б'ють по склу, сім'я живе в достатку, теплі і затишку, не чекаючи нічого неприємного. Але вночі молодша дочка помічає у вікні людську фігуру, яка її лякає. Батьки, не надаючи цьому значення, заспокоюють дочку, запевняючи, що вона злякалася свого власного відображення. Але вийшовши на вулицю вранці, Вілл зауважує сліди, що залишилися на снігу і ведуть до їх вікон, розуміючи, що його дочка була права.

Уже на наступну ніч головні герої фільму, чують шум. Раптово увірвавшись в незнайому йому частину будинку, він зауважує компанію молодих людей, які говорять про те, що якийсь Пітер Уорд повернувся. З'ясовується, що в цьому будинку кілька років тому була вбита практично ціла сім'я, а один з її членів виявився в психіатричній лікарні. ©Kino4ua Дім марень 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?