Kino4ua.com
R

Чужі на районі

Рік:
Ор. назва:
Attack the Block
Країна:
США, Великобританія, Франція
Режисер:
Джо Корніш
Тривалість:
01:27:44
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Захоплюючий сюжет переносить нас в південну частину Лондона, де розгортаються по-справжньому дивовижні події. Адже саме сюди приземлився перший прибулець за всю історію людства, якому не пощастило зустріти тут банду головних героїв кінострічки «Чужі на районі». На жаль для непроханого гостя, хлопці виявилися не з боязкого десятка - місцеві хулігани побили агресивного представника іншої раси і поспішили розповісти про це всім своїм знайомим. Їх піднімають на сміх, але вже через кілька годин всі городяни спостерігають за висадкою на територію туманного Альбіону сотень побратимів загиблого прибульця. Тепер-то вже ніхто і не думає сміятися, адже справа набула катастрофічного обороту, саме час задуматися про власну безпеку. І тільки хуліганським героям дарма будь-які неприємності - хлопці озброюються підручними засобами і відправляються трощити підступних загарбників, незважаючи на різницю в розвитку і навичках. Яке зло здобуде перемогу в цій битві, земне або інопланетне? ©Kino4ua Чужі на районі 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?