Kino4ua.com
PG-13

Мушкетери

Рік:
Ор. назва:
The Three Musketeers
Країна:
США, Великобританія, Німеччина, Франція
Режисер:
Пол У. С. Андерсон
Тривалість:
01:50:32
Переклад:
Українська мова ДіАр | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Украинский
Д'Артаньян вирушає в Париж, залишивши рідну домівку. Молода людина горить амбітним бажанням стати мушкетером. Випадково він накликав на себе гнів відразу трьох з заповітного королівського полку. Це сталося в перший же день в столиці. Отже, мушкетери викликають зухвалого юнака на дуель.
Але поєдинки не відбулися, оскільки з'явилися гвардійці кардинала. Вони мають намір заарештувати порушників заборони на дуелі. Мушкетери і Д'Артаньян вступають спільно в протистояння, перемагають гвардійців. Тепер новим друзям доведеться зіткнутися з грізними ворогами короля, королеви та Франції. ©Kino4ua Мушкетери 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олександр
    31 серпня 2022 00:03
    + 0 -
    41:45 :Версаль 7 зал. Дзеркальна галирею. 
  2. Олександр
    Олександр
    30 серпня 2022 23:23
    + 0 -
    6:20 Мюнхен резіденц палац.