Kino4ua.com
PG-13

Майже мертвий

Рік:
Ор. назва:
Half Past Dead
Країна:
Німеччина, США
Режисер:
Дон Майкл Пол
Тривалість:
01:38:33
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Фільм «Майже мертвий» занурює глядача в атмосферу неприступної в'язниці Алькатрас. Саша Петросевіч - російський, викрадач машин, пов'язаний з гангстерами. Він отримує шалену кулю при затриманні Ніка Фрейзера. Після восьми місяців реабілітації Саша знову зустрічає Ніка, але вже в тюрмі, начальник якої вельми харизматичний персонаж. У цій фортеці, яка знову відкрилася штат облаштував камеру смерті в якій засудженого повинні вбити. Першим судилося померти Лестеру Маккейну, що вкрав і сховав злитки золота ціною 200 мільйонів доларів. Простежити за виконанням вироку до в'язниці прибувають люди які засудили його, але як виявляється це не єдині зацікавлені особи. Невелика група прекрасно озброєних терористів проникає в фортецю і захоплює її, в надії дізнатися у Лестера де він сховав золото. Лестер відмовляється говорити і у інших ув'язнених залишається мало шансів залишитися в живих. Але в тюрмі є людина, яка зовсім не той, за кого його приймають. ©Kino4ua Майже мертвий 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?