Kino4ua.com
PG

Хранитель часу

Рік:
Ор. назва:
Hugo
Країна:
США
Режисер:
Мартін Скорсезе
Тривалість:
02:06:21
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Мартін Скорсезе не тільки виступив як режисер «Хранитель часу», але і виступав в якості продюсера власної картини. Знаючи Скорсезе, з цього факту можна вже твердо здогадуватися про те, що великий «оскароносний» постановник був упевнений в успіху картини! І впевненість метра не підвела: його сценарист Джон Логан зробив захоплюючу адаптацію роману слізником «Винахід Хьюго» а сама пригодницька кінострічка отримала масу премій і номінацій світового кінематографа ...

Маленький хлопчик (Аса Баттерфілд - аби молодий актор не зазнався, зігравши до сімнадцяти років головні ролі в таких шедеврах як «Хлопчик у смугастій піжамі», «Будинок дітей міс Перегрин» і ще двох-трьох найвідоміших проектах!) Спійманий на крадіжці деталей з магазина іграшок. Коли господар - майбутній реальний основоположник кінематографа Жорж Мельерс (Кінгслі) разом з Сашкою Бароном Коеном який прийшов йому на допомогу, змушують хлопчика вивернути кишені, то виявляють у маленького Хьюго незрозумілі креслення. Ніхто не вірить, що хлопчик міг щось самостійно винайти, проте, і Мельерс, і дядько хлопчика (Рей Уїнстон) таємно намагаються розібратися в цих незрозумілих кресленнях.

Це відмінна, весела фантастико-пригодницька кінострічка, гумор в якій підтримується зіткненнями Хьюго з героєм Коена, а серйозна тематика - відносинами між юним винахідником і Жоржем Мельерсом. «Хранитель часу» - відмінний фільм як для перегляду з друзями, так і для перегляду з дітьми - їм буде корисно дізнатися, що геніальним винахідником можна стати в будь-якому віці! ©Kino4ua Хранитель часу 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?