Kino4ua.com
R

Кілер Джо

Рік:
Ор. назва:
Killer Joe
Країна:
США
Режисер:
Вілльям Фрідкін
Тривалість:
01:42:20
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У сюжеті кримінального трилера "Кілер Джо" молодий хлопчина з Техасу Кріс Сміт, який виріс не в самій благополучній родині. Він давно не живе з батьками, заробляє на життя дрібною наркоторгівлею і дуже турбується про свою сестру Дотті, яка страждає на лунатизм. Будучи повним невдахою Кріс примудряється влізти в дуже великі борги.

Щоб розрахуватися з кримінальними діячами міста він не придумує нічого кращого, ніж вбивство матері-алкоголічки, яка застрахувала своє життя на п'ятдесят тисяч доларів. У цій справі його підтримує вся родина: батько, мачуха і сестра. Для здійснення задуманого дружна сім'я наймає відомого в окрузі кілера і за сумісництвом поліцейського Джо Купера. Однак, продуманий план котиться під три чорти, а платити кілеру все одно доведеться... ©Kino4ua Кілер Джо 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?