Kino4ua.com
PG

Мій друг містер Персіваль

Рік:
Ор. назва:
Storm Boy
Країна:
Австралія
Режисер:
Шон Сіт
Тривалість:
01:38:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Історії про незвичайні, але щирі дружби між дітьми і тваринами були основним продуктом кіно протягом багатьох років. Фільм «Мій друг містер Персіваль», заснований на однойменній книзі 1960-х років, являє собою зразкову історію незвичайної дружби. Стрічка адаптована для сучасного глядача, тому в деяких моментах відрізняється від оригіналу. Головним героєм стає мультимільйонер Майкл Кінглі, який протягом багатьох років керував власною компанією. На початку оповідання він йде у відставку, передаючи управління своєму зятю Малкольму. Незважаючи на це він залишається членом ради корпорації, а значить, впливає на багато робочих процесів. Історія розгортається напередодні вирішального голосування, від якого буде залежати майбутнє плану Малкольма з продажу сільгоспугідь великої гірничодобувної компанії. Сімнадцятирічна внучка Майкла Медлін, дізнавшись про майбутню операцію, просить діда зробити все, щоб вона не відбулася. Дівчинка є пристрасною захисницею довкілля, а розробка родовищ на продаваних територіях може привести до зникнення різноманітної екосистеми. Її прохання змушує Майкла зануритися в спогади про дитинство, коли він був набагато ближче до природи і водив незвичайну дружбу з справжнім пеліканом! ©Kino4ua Мій друг містер Персіваль 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?