Kino4ua.com
480p
R

Лепрекон 3: Пригоди в Лас-Вегасі

Рік:
Ор. назва:
Leprechaun 3
Країна:
США
Режисер:
Браян Тренчард-Сміт
Тривалість:
01:33:16
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ТЕТ
Переклад:
Російською - Оригінал
Знесилений і побитий чоловік, кульгавий без однієї ноги, з одним оком в ломбард приносить статуетку Лапрекона, на шиї у якого медальйон. Чоловік вирішив закласти майно і отримати трохи грошей. Власнику ломбарду він повідомляє, що ні в якому разі не можна знімати медальйон з шиї. Але чоловіка він не послухався і, бажаючи, ближче розглянути медальйон, зняв його, після чого Лепрекон ожив. Тим часом, в Лас Вегас з Лос-Анджелеса на своєму автомобілі прямує молодий хлопець на ім'я Скотт. При собі у нього чек на 23 тисячі доларів, які йому виписали батьки для оплати навчання і проживання. Однак, зацікавившись вогнями Лас-Вегаса, він випадково знайомиться з прекрасною дівчиною Таммі, яка в найближчому казино тішить глядачів незвичайними фокусами. ©Kino4ua Лепрекон 3: Пригоди в Лас-Вегасі 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?