Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Спіймати Кайдаша (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Спіймати Кайдаша
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Олександр Тіменко
Тривалість:
00:49:54
Переклад:
Українська мова Оригінал
Переклад:
Російською - Украинский
Скарга

Сюжет лише віддалено заснований на повісті Івана Нечуя-Левицького «Кайдашева сім'я», події якої розгортаються у 1860-их роках через декілька років після скасування кріпацтва, оскільки творець серіалу Наталка Ворожбит зробила чимало змін у першоджерелі: вона перенесла події у період 2000/2010-их років та додала багато нових сюжетних ліній.

Події телесеріалу розгортаються хронологічно з 2005 по 2014 роки, протягом 9 років у період вже після відновлення незалежності України у 1991 році. Основні сюжетні лінії телесеріалу розгортається навколо віковічної проблеми протистояння двох поколінь однієї родини — покоління батьків та дітей. Сюжет телесеріалу повнитися різними драматичними конфронтаціями між усіма членами родини, апогей чого приходить у 2014 році коли сім'ю розділяє Революція гідності. Один син Кайдашів — Лаврін — у час важких для України часів проявив україноцентричні погляди та підтримав незалежність України, пішовши добровольцем на війну захищати Україну супроти Російської агресії. Інший же син Кайдашів — Карпо — у час важких для України часів проявив російськоцентричні погляди та став прихильником Росії, звинувачуючи «майданутих» в Революції гідності та в окупації Криму та Донбасу Росією. ©Kino4ua Спіймати Кайдаша (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb9.0
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. ірина
    ірина
    8 квітня 2021 15:29
    + +5 -
     Поверніть  серіал