Kino4ua.com
R

Великий Стен

Рік:
Ор. назва:
Big Stan
Країна:
США
Режисер:
Роб Шнайдер
Тривалість:
01:49:07
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Чудовий комік Роб Шнайдер вперше спробував себе в кріслі постановника, знявши комедійний бойовик "Великий Стен". Запросивши на роль майстра бойових мистецтв ветерана аж ніяк не комедійних фільмів Девіда Керредайна ( «Самотній вовк ..», «Убити Білла»), сам Шнайдер взявся за головну роль: засудженого за «шахрайство першого ступеня» Стіна Мільтона. Стен Мільтон трохи заплутався в справах, його засудили, але він зумів виторгувати собі шестимісячну відстрочку.

Тепер у головного героя два шляхи: або емігрувати з країни назавжди, або за ці «подаровані» йому півроку підготуватися до відсидки. І Стен Мільтон вирішує вивчити тюремні звичаї заздалегідь, а так само стати непереможним бійцем. Його уроки з майстром-Керредайн, безумовно, зняті в кращій сатирично-пародійної манері. Але ось уроки закінчуються, і герой Роба Шнайдера, не забувши наїстися про запас (адже тюремна баланда просто жахлива, і вітамінів в ній замало!), Відправляється у в'язницю.

Чи вдасться Стену скористатися уроками Майстра і не просто вижити в страшній в'язниці, але і піднятися в «авторитети»? ©Kino4ua Великий Стен 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?