Kino4ua.com
480p
CCG

Вогні великого міста

Рік:
Ор. назва:
City Lights
Країна:
США
Режисер:
Чарлі Чаплін
Тривалість:
01:27:10
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Субтитры
Сюжет картини оповідає про дуже красиву і неймовірно романтичну історію кохання вуличного волоцюги і прекрасної сліпої дівчини.
Все починається з того, що вона випадково приймає Бродягу за багатого покупця. Намагаючись простягнути йому квітку, дівчина впускає її, після чого опускається на коліна і намагається знайти. Зрозумівши, що вона сліпа, Бродяга допомагає їй. Після цієї зустрічі він дізнається, що є клініка, в якій дівчині можуть повернути зір, проте коштує це дуже дорого. Бродяга робить усе можливе, щоб заробити потрібну суму, але марно. Зрештою, з волі долі, йому вдається знайти гроші. ©Kino4ua Вогні великого міста 1931 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?