Kino4ua.com
R

Без компромісів

Рік:
Ор. назва:
Blitz
Країна:
США, Великобританія, Франція
Режисер:
Елліотт Лестер
Тривалість:
01:37:38
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У Тома Бранта важкий характер, він працює в поліції і може запросто поодинці відлупцювати до напівсмерті зграю злочинців, які спробували, приміром, викрасти чужий автомобіль. На чоловіка часто надходять скарги від побитих зловмисників, і терпіння начальника закінчується, він готовий звільнити норовливого співробітника, від якого у поліцейського управління одні неприємності. Тома рятує випадок: Лондон стрясає серія вбивств поліцейських. За злочинцем, методично відстрілюючим детективів і рядових правоохоронців, ганяється весь склад, але він виверткий і не дає себе зловити. Тому має бути зроблено це в обмін на прощення, а йому на допомогу виділений досвідчений і чесний Портер Неш. Вбивцю звуть Гаррі Вайс, сам же він називає себе «блискавкою», бравіруючи власної невловимістю і здатністю миттєво вражати обрану мету. Портер і Том оточили Вайса і, в кінцевому підсумку, взяли його, але адвокати розвалюють справу - «блискавка» знову опиняється на волі. Регулярні розправи над поліцейськими продовжаться, і Том розуміє, що саме він стане наступною мішенню, якщо не почати діяти рішуче, без компромісів. Напарники розробляють план, в якому Том навмисно підставляється, виконуючи роль живця. Чи клюне Вайс на приманку? ... ©Kino4ua Без компромісів 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?