Kino4ua.com
NC-17

Александр МакКвін

Рік:
Ор. назва:
McQueen
Країна:
Великобританія
Режисер:
Аян Бонгот, Пітер Еттедґі
Тривалість:
01:51:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Автори документально-біографічного фільму «Маккуїн» пропонують своїм глядачам побачити історію становлення одного з найпопулярніших англійських дизайнерів модного одягу. Це історія про людину, яка власними силами змогла домогтися приголомшливого успіху, який неодноразово признався кращим модельєром Великобританії.

Розповідь починається з дитинства Олександра Маккуїна, який, закінчивши навчання в школі, прийняв рішення відправитися на роботу підмайстром. Роблячи успіхи, незабаром він став кравцем. За короткий час йому вдалося стати фахівцем в області чоловічих костюмів. А серед його клієнтів виявилися впливові політики і члени королівської сім'ї.

Через деякий час Маккуїн представив свою першу колекцію суконь на Лондонському тижні моди. З того моменту він став жити життям по-справжньому розкутого і вільного художника з репутацією талановитого, але хуліганистої людини, який майстерно втілює свої ідеї.

Цікавитесь світом мод? Хочете дізнатися про людину, який справив на нього величезний вплив? Тоді не пропустіть документально-біографічний фільм «Маккуїн» на нашому сайті. Бажаємо пізнавального перегляду. ©Kino4ua Александр МакКвін 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?