Kino4ua.com
R

Глибоке синє море

Рік:
Ор. назва:
The Deep Blue Sea
Країна:
Великобританія, Австралія
Режисер:
Теренс Девіс
Тривалість:
01:38:20
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
У центрі сюжету художнього фільму "Глибоке синє море" 2011 - історія фатальної, яка руйнує, але такої сильної, пристрасної, всепоглинаючої любові, яка з самого початку прирекла кількох людей на нестерпні страждання. Дії фільму розгортаються в середині минулого століття в Лондоні. Молода жінка Хестар живе розміреним життям зі своїм чоловіком Вільямом - багатим і впливовим суддею, який на багато років старший за дружину. Але забезпечене, нудне і одноманітне життя в якій немає ні любові, ні пристрасті, ні тяжіння пригнічує її. Незважаючи на добре ставлення і глибоку повагу до чоловіка, Хестер заводить роман з молодим льотчиком Фредді.

Ця зустріч змінила не тільки її життя, але і життя Фредді, а так само життя чоловіка, який страждав від зради. Спалахнули почуття повністю поглинули Хестер, вона втратила голову від кохання до молодого, цікавого, але егоїстичного хлопця, який відповідає їй взаємністю, але не може дати їй стільки ж у відповідь. Це гризе Фредді і ще більше пригнічує Хестер, яка вже не може жити без коханого. Всередині неї бушує глибоке синє море любові і ніщо не здатне вгамувати цей шторм. ©Kino4ua Глибоке синє море 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?