Kino4ua.com
NC-17

Техаська рiзанина бензопилою 3D

Рік:
Ор. назва:
Texas Chainsaw 3D
Країна:
США
Режисер:
Джон Льюсенхоп
Тривалість:
01:31:57
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Це продовження фільму знятого в 1974 році про маніяка, який орудував бензопилою.
Маніяк Джеб Сойєр спійманий, і, незважаючи на здійснені ним звірства, місцевий шериф дотримується закону. Сойеру надають адвоката, який представлятиме його в суді. Однак у місцевих жителів своя думка з цього приводу, вони влаштовують самосуд. Натовп підпалює будинок вбивці. Під час пожежі гине вся сім'я Джеба, включаючи його самого.
Через деякий час дівчина на ім'я Хізер отримує від своєї родички в спадок будинок в Техасі. Зі своїми друзями вона їде туди, щоб подивитися на спадщину. Прибувши на місце, вони виявляють в будинку маніяка в масці з людської шкіри і бензопилою. Різанина триває, але хто ж тепер вбивця? Адже Джеб Сойєр загинув у вогні. Або йому все ж вдалося вижити, і тепер він буде мстити ?! ©Kino4ua Техаська рiзанина бензопилою 3D 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?