Kino4ua.com
R

На межі божевілля

Рік:
Ор. назва:
Spinning Man
Країна:
Ірландія, Швеція, США
Режисер:
Симон Кайзер
Тривалість:
01:40:36
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
У центрі подій драматичного фільму виявляється професор філософії з американського передмістя, який веде життя зразкового сім'янина. Після роботи в коледжі Еван Берч поспішає додому, де його чекають дружина і двоє дітей. На початку трилера «На межі божевілля» ми дізнаємося, що вірним чоловіком герой був не завжди. У коледжі з ним намагається поговорити студентка Анна, з якою в минулому семестрі у чоловіка був пристрасний роман. До того ж по дорозі додому він заїжджає в супермаркет, щоб купити мишоловку, і починає фантазувати про випадковий секс з симпатичною продавщицею. Ситуація загострюється, коли герой приїжджає додому. Там його зустрічають не тільки родичі, а й два офіцери поліції. Детектив Маллой задає чоловікові питання, пов'язані зі студенткою з його коледжу, про зникнення якої з ранку передавали в новинах. Поліцейські хочуть оглянути автомобіль Берча: за словами деяких свідків, неподалік від місця зникнення дівчини була помічена машина такої ж марки. Еван реагує на прохання детектива занадто гостро і відмовляється відкривати автомобіль, пропонуючи поліцейським повернутися з ордером на обшук. З цього моменту респектабельне життя професора починає валитися, а сам він перетворюється в головного підозрюваного. ©Kino4ua На межі божевілля 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?