Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Свідок обвинувачення

Рік:
Ор. назва:
Witness for the Prosecution
Країна:
США
Режисер:
Біллі Вайлдер
Тривалість:
01:56:31
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Російською - Оригінал
Сер Уилфрид - відомий адвокат, рідко програє справи. Здоров'я правозахисника похитнулося, він тільки оговтався після недавно перенесеного серцевого нападу, але рішуче береться за порятунок Леонарда Воула. Громадськість переконана, що Воул розправився з жінкою - забезпеченої вдовою в корисливих цілях.

Всі докази проти обвинуваченого, якому загрожує шибениця. Показаннями на захист чоловіка люблячої дружини Воула - Христини ніхто не вірить. Надія тільки на адвокатські послуги сера Вілфріда ... Фільм за твором Агати Крісті. ©Kino4ua Свідок обвинувачення 1957 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Анна
    Анна
    6 липня 2020 11:14
    + 0 -
    Варто подивитися!!!