Kino4ua.com
R

Підводний човен

Рік:
Ор. назва:
Das Boot
Країна:
Німеччина
Режисер:
Вольфґанґ Петерсен
Тривалість:
03:28:08
Переклад:
Українська мова Цікава ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Події історичної драми "Підводний човен" відбуваються в 1941 році під час Другої Світової війни. У ті далекі часи Німеччина зрозуміла, що атака вантажних суден, що прямують до Британії, зробить країну безпорадною. Але британці розробляли засоби захисту від таких нападів, вчені і військові конструктори винаходили нові глибинні бомби і радари. Сюжет фільму розповідає про німецький підводний човен, екіпаж якої був відправлений на патрулювання в Атлантичному океані з метою перехоплення транспортних суден, що рухаються до Британії.

Екіпаж - це єдиний організм, молоді хлопці під керівництвом досвідченого капітана субмарини. Ця підводка їх тимчасовий будинок, їх зброя проти ворогів, але так само може виявитися гробницею, яка стане останнім притулком на великій глибині. Йде війна, екіпаж розуміє, що буде складно, попереду лише бої і страшні випробування, але ніхто не думав, що цей підводний човен принесе стільки жаху і страху. ©Kino4ua Підводний човен 1981 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?