Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Хрещений батько Гарлему (1, 2, 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Godfather of Harlem
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джон Рідлі
Тривалість:
00:55:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm, BaibakooTV
Переклад:
Російською - Оригінал
Серіал «Хрещений батько Гарлема» пропонує своїм глядачам розповідь про сумнозвісного кримінального авторитета на ім'я Бампі Джонсон. На самому початку шістдесятих років XX століття він повертається в рідні краї після десяти років відсутності. Весь цей час Бампі знаходився в ув'язненні після ряду серйозних звинувачень у вчиненні злочинної діяльності.

Повернувшись додому, герой знову планує повернутися до своєї діяльності. Він знаходить той квартал, яким колись правил, але вулиці тепер грають за іншими правилами. Все, що було для нього дорого, перетворилося на руїни. А вулиці контролюється членами італійської мафії. Все це робить його положення дуже важким.

Бампі обмірковує ситуацію і приймає непросте рішення знову спробувати зійти на самий верх злочинного світу. Для цього він формує небезпечний, але дуже потрібний йому союз з радикально налаштованим політичним активістом Малькольмом Х. З цього моменту починаються серйозні потрясіння. Натовпи вплутуються у вуличну війну, яка загрожує розірвати місто на шматки.

Всі серії серіалу «Хрещений батько Гарлема» настійно рекомендуємо до перегляду на нашому сайті онлайн всім шанувальникам кримінальних драм. ©Kino4ua Хрещений батько Гарлему (1, 2, 3 Сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.1
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. фсёбудедобре
    фсёбудедобре
    19 серпня 2020 17:16
    + 0 -
    серіал - супер! відмінна гра акторів - майже усіх