Kino4ua.com
PG

Другий, найкращий екзотичний готель "Меріголд" / Готель "Меріголд". Заселення триває

Рік:
Ор. назва:
The Second Best Exotic Marigold Hotel
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Джон Медден
Тривалість:
02:02:40
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубляж
У сіквелі знаменитої кінокартини нас знову чекає зустріч з Сонні, якому вдалося здійснити свою заповітну мрію і відкрити процвітаючий готель «Меріголд». Він був кращим з екзотичних, але як з'ясувалося, на нього необхідно затратити досить багато часу, а молода людина ще повинна встигнути приготуватися до весільної церемонії зі своєю другою половинкою. Сонні займається зараз пошуками нової власності, коли в його першому готелі залишився тільки один порожній номер, він запропонував його новачкам Лавінії і Гаю. Дуглас і Евелін зараз стали робочими Джайпуру і думають про те, чим можуть завершитися їх часті зустрічі в «chilla pancakes». Керол і Норман домовиться про особливі взаємні відносини. Мейджил ніяк не вдається зробити остаточний вибір між двома багатими женихами. Швидше за все, тільки Мюріел не сумнівається в тому, що відбувається в її житті, вона працює менеджером в готелі і зберігає секрети всіх постояльців. Але через те, що суворі вимоги класичної весільної церемонії в Індії загрожують затягнути всіх персонажів фільму, нас очікує непередбачений розвиток подій. ©Kino4ua Другий, найкращий екзотичний готель "Меріголд" / Готель "Меріголд". Заселення триває 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?