Kino4ua.com
R

Залізний лицар

Рік:
Ор. назва:
Ironclad
Країна:
США, Великобританія, Німеччина, Швейцарія
Режисер:
Джонатан Інгліш
Тривалість:
02:00:44
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
На самому початку тринадцятого століття в Англії відбулася подія, що докорінно змінило життя людей в цій країні: принц Джон, він же Іоанн Безземельний, підписав «Велику хартію волі» - документ, історичне значення якого неможливо переоцінити. Відповідно до положень хартії, всі громадяни оголошувалися вільними і отримували рівні права, але все це закріплювалося лише на папері, а по факту принц і не збирався ратифікувати документ - навпаки, під тиском баронів і іншої знаті він мав намір скасувати хартію. Мирним шляхом Джон не зміг домогтися скасування документа, тому на його заклик на півдні країни зібралося військо найманців переважно з Данії, яке він і очолив, щоб силою змусити народ відмовитися від дарованих йому прав і волі. Рочестерський замок став на шляху армії неприступною цитаделлю: за товстими стінами засіло військо, що складається зі збройних лицарів, навчених ратним досвідом і готових стояти за народ до кінця. Командування обложеної фортеці взяв на себе залізний лицар Томас Маршалл з Ордена Тамплієрів, а в радники собі він вибрав барона Вільяма д'Альбіні - мудрої і справедливої людини. Невеликий загін безстрашних лицарів надовго скував двохтисячну армію принца Джона під стінами Рочестерського замку, і коли дисципліна серед найманців впала до нуля, обложеним прийшов час покинути замок і піти в атаку ... ©Kino4ua Залізний лицар 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Наталия
    Наталия
    28 червня 2020 00:27
    + +1 -
    Як треба захищати своi права та свою свободу? Дивiться.