Kino4ua.com
PG-13

Обряд

Рік:
Ор. назва:
The Rite
Країна:
США
Режисер:
Мікаель Хафстрем
Тривалість:
01:53:42
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Фільм "Обряд", як заявляють автори, заснований на реальних подіях, основний сюжет присвячений історії Майкла, він студент духовної семінарії і хоче вирушити до Ватикану, щоб пізнати там таїнства екзорцизму. Хлопця гризе сумнів щодо цієї суперечливої практики, в реальність якої вірить далеко не кожен. Але доля зводить його з легендарним батьком Лукасом, майстром екзорцизму, який неодноразово проводив цей обряд.

Майкл більше не ставиться до екзорцизму скептично, батько Лукас стає для нього духовним наставником і те, що ще вчора здавалося вигадкою, тепер стає реальністю. Коли батько Лукас не в силах впоратися з черговим одержимим, молодий семінарист змушений застосувати всі свої отримані навички та вміння, щоб боротися з непоясненим феноменом, який не піддається контролю і науковому поясненню.

Ми не радимо дивитися фільм "Обряд" людям зі слабкою психікою, а тим хто любить полоскотати собі нерви містичними подіями, запрошуємо до онлайн перегляду фільму в хорошій якості. ©Kino4ua Обряд 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?