Kino4ua.com
PG-13

Джейн Ейр

Рік:
Ор. назва:
Jane Eyre
Країна:
США
Режисер:
Кері Фукунага
Тривалість:
02:00:10
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Художній фільм "Джейн Ейр" - це одна з численних екранізацій однойменного роману британської письменниці Шарлотти Бронте. Сюжет фільму оповідає про непросту долю молодої дівчини-сироти, яка виросла в притулку, але зберегла сильний характер і власну незалежність. Після восьми років проведених в притулку, два роки з яких вона працювала там вчителькою, Джейн отримує роботу гувернантки в маєтку Торнфільд, де дає уроки дев'ятирічної вихованці господаря будинку. У маєтку проживає всього кілька слуг у тому числі сувора опікунка, яка стежить за кожним кроком Джейн.

Господар маєтку Едвард Рочестер рідко буває у маєтку, лише зрідка балує своєю присутністю Адель. Іноді містер Рочестер з обов'язку розмовляє з Джейн і ці бесіди пробуджують в ній інтерес до цього негарного чоловікові, який старший за неї на двадцять років. Одного разу в будинку відбувається пожежа, загоряється кімната містера Рочестера, Джейн рятує його і між ними зароджуються серйозні почуття. Рочестер пропонує дівчині стати його дружиною, закохані призначають дату весілля, але все руйнується, коли Джейн Ейр дізнається про страшну сімейну таємницю Едварда. ©Kino4ua Джейн Ейр 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?