Kino4ua.com
PG

Вам лист

Рік:
Ор. назва:
You've Got Mail
Країна:
США
Режисер:
Нора Ефрон
Тривалість:
01:59:24
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Інтернет хороший тим, що тут кожен може бути самим собою, не боячись показувати свою справжню натуру, тоді як в реальному світі нам часто доводиться носити маски. Поступово два героя - молода бізнес-леді Кетлін Келлі і процвітаючий підприємець Джо Фокс, - чиє листування в Мережі зав'язалася випадково, починають відчувати один до одного щирі глибокі почуття. Але вони не підозрюють, що їх знайомство «вживу» вже встигло відбутися, і що перше враження обох виявилося не найприємнішим ... «Вам лист» - романтична кінокартина про любов, яка розквітла в Інтернеті, і продовжилася в реальному житті. Вони обидва працюють в Вест-Сайді, і обидва тісно пов'язані з продажами книг. Ось тільки Кетлін володіє невеликою лавкою, що залишилася їй у спадок від матері під назвою «Магазин за кутом», тоді як Джо заправляє цілою мережею відомих книжкових гіпермаркетів «Фокс та сини». Зовсім недавно один з них відкрився в Вест-Сайді - прямо навпроти магазина Кетлін. Тепер бізнес жінки під загрозою, адже їй не під силу конкурувати з популярною мережею. Після знайомства з Джо вона починає відчувати до нього непідробну ненависть. Тим часом їх віртуальне листування все більше затягує обох в свої мережі. І коли Джо розуміє, ким є його мовчазна співрозмовниця, то не наважується відкрити їй правду, адже він вже закоханий в Кетлін. ©Kino4ua Вам лист 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?