Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Квін: дні нашого життя

Рік:
Ор. назва:
Queen: Days of Our Lives
Країна:
Великобританія
Режисер:
Метт О'Кейсі
Тривалість:
00:59:28+00:59:27
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий
Музичний колектив «Queen / Квін» домігся неймовірної популярності в середині сімдесятих років минулого століття. Ставши однією з найбільш успішних груп того часу, вона увійшла в історію рок-музики, вплинувши на кілька поколінь підростаючих музикантів. Представники засобів масової інформації називають групу «культовою», зараховуючи її до іменитих колективів за всю історію розвитку музичної індустрії. Вісімнадцять хітів, написаних членами колективу, займали перші міста в багатьох чартах світу. Їх концертні виступи не раз зізнавалися одними з найбільш значущих і яскравих. Відзначивши це, автори документального двосерійного фільму «BBC. Queen: Дні наших життів », приуроченого до сорокаріччя освіти групи, пропонують глядачам унікальну розповідь про багатьох аспектів життя колективу, що залишилися за кадром.

Створенням картини займалися учасники Queen Productions, що дало можливість включити в фільм рідкісні інтерв'ю з учасниками групи що раніше не публікувалися, цікаві нарізки з студійних записів і, звичайно ж, коментарі людей, що мали пряме відношення до колективу.

Рекомендуємо подивитися серії двосерійного фільму «BBC. Queen: Дні нашого життя» онлайн на сайті всім, кому небайдужа творчість культового гурту. ©Kino4ua Квін: дні нашого життя 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?