Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Королівство Котів / Місто кішок

Рік:
Ор. назва:
Kedi
Країна:
США, Туреччина
Режисер:
Джейда Торун
Тривалість:
01:18:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Гарні Люди
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Чи знаєте ви, кому насправді належать вулиці? Автори документального фільму «Місто кішок» пропонують своїм глядачам познайомитися з ними трохи ближче. Нам належить пройтися по дивних вулицях Стамбула, щоб на власні очі переконатися в тому, що вулиці належать виключно тим, хто прогулюється по ним кожен день сам по собі. Тут мешкають тисячі кішок і котів. І у кожного з них своє життя. Кому-то живеться чудово, а хтось змушений щодня боротися за виживання. Але всі вони безперестанку блукають вулицями міста, впливаючи на городян.

Нам пропонується побачити історію міста, розказану декількома неймовірно чарівними і дуже незалежними тваринами, а також людьми, які регулярно піклуються про них. Вони є невід'ємною частиною не тільки сучасного Стамбула, а й його минулого. Адже вже багато років бездомні тварини творять історію, про яку ніхто не знав до цього моменту.

Бажаєте дізнатися про це докладніше? Тоді прямо зараз включайте цей чудовий документальний фільм і насолоджуйтеся його переглядом онлайн на нашому сайті. ©Kino4ua Королівство Котів / Місто кішок 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?