Kino4ua.com
PG-13

Залізна леді

Рік:
Ор. назва:
The Iron Lady
Країна:
Великобританія, Франція
Режисер:
Філліда Ллойд
Тривалість:
01:44:58
Переклад:
Українська мова ААА-Sound | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Украинский
Історія про знамениту жінку, яка багато досягла в політичних іграх. Як ви вже зрозуміли, фільм розповість про прем'єр-міністра Великобританії Маргарет Тетчер. У кінострічці показані всі події, що відбуваються напередодні початку військових дій на Фолклендських островах. Навесні 1982 року Аргентина розгорнула неабиякі конфлікти на шляху відвоювати заповітну землю, пускаючи в хід всі можливі сили. Але Тетчер не могла допустити поразки рідної країни. Завдяки своїй рішучості й непохитності Маргарет приймає жорсткі заходи по поверненню території. Багато хто не вірив в її компетентність у військових питаннях, адже жінки рідко коли можуть приймати правильні рішення в подібних сферах. Однак досвідчена в територіальних питаннях жінка-політик відстояла свою можливість управляти країною, і тим самим довела, що жінки не гірше розбираються в таких складних питаннях. Маргарет зміцнила патріотизм громадян, показавши силу країни. ©Kino4ua Залізна леді 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?