Kino4ua.com
NC-17

Липучка

Рік:
Ор. назва:
Flypaper
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Роб Мінкофф
Тривалість:
01:27:14
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
У наш час банки грабують не так часто, як за часів Дикого Заходу, і вже зовсім неймовірно, щоб дві банди нальотчиків одночасно напали на один і той же банк. Проте, саме такий випадок стався в одному з непримітних кредитних установ Америки: незадовго до закриття банку там перетнулися інтереси двох досить серйозних і авторитетних угруповань. Касир вже обмірковувала, як проведе вечір з нареченим, коли її відволік відвідувач, який попросив розміняти дрібними монетами купюру в сто доларів. Справа ця нешвидка, бо монети вимагали уважного підрахунку, що втім, не заважало чоловікові і дівчині за стійкою жваво розмовляти. До того моменту, коли сума дріб'язком була практично набрана, той вже знав про підготовку весілля касира і планах молодят на медовий місяць, і тут приємна розмова була грубо перервана головорізами які увірвалися в приміщення, щоб вимагати гроші. Не встигла касир відкрити касу, як в двері увірвалася ще одна шайка нальотчиків, які також прагнули дістати долари. Ситуація загострилася, і бандити були готові перестріляти один одного, але тут втрутився клієнт, який спокійно спостерігав за усім: він завів з грабіжниками нескінченну бесіду, приклеївшись до них, як липучка, звертався то до однієї сторони конфлікту, то до протилежної, даючи нескінченні поради і відволікаючи увагу на себе. Його то слухалися, то грубо обривали, але чоловікові було все одно: і він, і касир мріяли тільки про одне - дотягнути час до приїзду поліції ... ©Kino4ua Липучка 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?