Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Офіс (1 - 9 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Office
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Пол Фіг, Рендолл Айнгорн, Кен Куопіс
Тривалість:
00:20:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея, ICTV
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Типова атмосфера середньостатистичного колективу "білих комірців" досить точно зафіксована сюжетом кінострічки "Офіс". Неординарна особистість шефа дозволяє скоротати робочий час з користю справи і чудовою самовіддачею. Адже Майкл Скотт завжди знайде, чим зайняти підлеглих. Як і на будь-якому терені, тут є місце інтриг, жартів один над одним, бурхливим обговоренням віянь моди, чергової вечірньої телепередачі або футбольного матчу. Практично всі герої в курсі, що в офісі встановлено відеоспостереження, однак, це не заважає співробітникам вести насичене життя. Більш того, багато персонажів із задоволенням діляться своїми враженнями та спостереженнями з камерою тет-а-тет. ©Kino4ua Офіс (1 - 9 Сезон) 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.9
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
5 сезон
6 сезон
7 сезон
8 сезон
9 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?