Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Містер Селфрідж (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Mr Selfridge
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Ентоні Бірн, Майкл Кейллор, Джон Джонс
Тривалість:
01:45:48
Переклад:
Українська мова ТВ+ | Двоголосий закадровий, 1+1 | Багатоголосий закадровий - 1 сезон
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ViruseProject
Захоплюючий британський серіал розповідає історію, частково засновану на реальних подіях. Головний герой - містер Селфрідж - реальна особистість яка існувала. Понад 100 років тому він, розчарувавшись в підході до бізнесу інших підприємців, вирішив заснувати власну справу. Епізоди історичного фільму розповідають про те, чим обернулося бажання чоловіка. Амбіційний підприємець скрупульозно обмірковував, чим саме він зміг би зайнятися і в підсумку вирішив заснувати власний бізнес-центр, діяльність якого спрямована на отримання прибутку за допомогою роздрібної торгівлі. Свій супермаркет «Селфріджес» чоловік заснував на початку 1909 року в центрі Лондона, впевнений в тому, що його задум стане грандіозним самостійним бізнесом. Однак підприємець навіть не підозрював, скільки різних проблем йому доведеться вирішити, щоб домогтися успіху. Крім іншого, епізоди серіалу розповідають про участь жінок у зміцненні англійської економіки. В ті часи цивільні права жінок серйозно змінювалися, роблячи їх рівними з чоловіками. Основна сюжетна лінія розповідає про самого Гаррі Селфріджа, його дружині Роуз і інших членів їхніх родини, кожен з яких має ставлення до бізнес-центру «Селфріджес». ©Kino4ua Містер Селфрідж (1, 2, 3, 4 сезон) 2013, 2014, 2015, 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?