Kino4ua.com
G

Одне життя

Рік:
Ор. назва:
One Life
Країна:
Великобританія
Режисер:
Майкл Гантон, Марта Холмс
Актори:
Тривалість:
01:24:49
Переклад:
Українська мова Омікрон | Одноголосий закадровий
Переклад:
Російською - Багатоголосий
Фільм запрошує свого глядача в приголомшливу подорож по нашій рідній планеті. Венесуела? Запросто! Антарктика? Без проблем! США, Японія, Коста-Ріка, Австралія - в будь-яку точку світу за частку секунди. Предметом розповіді є життя. У будь-якій її формі, будь то мікроскопічна бактерія або динозавр розміром з двадцятиповерховий будинок. З самого початку ми дізнаємося той факт, що різні форми життя постійно еволюціонували і навіть в даний момент продовжують це робити. На це впливає безліч факторів - живій істоті необхідно шукати їжу, розмножуватися, шукати житло і виживати будь-яким способом. Це поняття здатне об'єднати всіх, хто живе на Землі воєдино, адже ведуть всіх нас одні і ті ж інстинкти. Документальна кінострічка відкриває очі на багато фактів і загострює погляд на досить важливих темах, включаючи причини появи материнського інстинкту. ©Kino4ua Одне життя 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?