Kino4ua.com
HD 720p
R

Ґуррен Лаґанн (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Tengen toppa gurren lagann
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Імаїші Хіроюкі
Тривалість:
00:24:54
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Gwean&Maslinka, AniUA
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Багато сотень років люди живуть в похмурих печерах, у вічному страху перед природними явищами. В одному з таких підземних таборів мешкає хлопчик на ім'я Симон зі своїм старшим другом Каміной. Каміна щиро вірить, що існує й інший світ, там, нагорі. Він пристрасно мріє вибратися зі своєї печери і побачити сонце.

Однак його мрії залишаються порожніми фантазіями до тих пір, поки маленький Симон не знаходить ключ від загадкового залізного обличчя, захованого в товщі землі. Спробувавши відкрити його, хлопці викликали обвал печери і змогли побачити новий світ, в якому їх чекають абсолютно дивовижні пригоди ... ©Kino4ua Ґуррен Лаґанн (1 Сезон) 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Свят
    Свят
    24 квітня 2022 22:25
    + -1 -

    Де серії цього аніме