Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Наруто (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Naruto
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Дате Хаято
Тривалість:
1 серія: 23:20 (цілком серій: 220)
Переклад:
Українська мова QTV | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Перед нами досить незвичайний і загадковий світ, який чимось дуже сильно нагадує той, в якому живемо ми з вами. Можна сказати, що перед нами завмерле середньовіччя, де ми зможемо побачити лордів і купців, а також цікавих рибалок, що пересуваються на моторних човнах і ніндзя, які зручно розташувалися перед телевізором. А все тому що, в той час всім управляли саме дуже розумні і сміливі сінобі, які змогли пізнати три гілки великого мистецтва - це мистецтво тіла, мистецтво прихованого і мистецтво ілюзії. Так що тепер сила держав вимірювалася не кількістю військ, а прихованими силами ніндзя, глава яких може без особливих зусиль подолати будь-якого демона. Даний мультсеріал бере свій початок саме з такого бою.
Виходить так, що демон Кьюбі який вибрався на свободу, вважається Дев'ятихвостим Лисом нападає на село, прихованому в листі. Глава цього поселення зумів впоратися з ним, але поклав своє життя, а демона заточив в тілі щойно народженого немовля. Хлопчика назвали Наруто, батьків у нього не було, тому над ним часто знущалися і не бажали з ним спілкуватися. Тільки це не зробило головного героя черствим, злим і не маючи співчуття, тому що з ним знаходилися такі люди, які вірили в нього і дали йому своє тепло і турботу. Він виріс, закінчив академію і тільки тоді зміг дізнатися всю правду про себе. Все це змусило Наруто ще сильніше повірити в себе і свої сили, він був готовий на все, що б стати Хогаге і довести всім, що він дійсно гідний цього звання. Зрозуміло, що претендентів було дуже багато, тому що сильних, розумних і розважливих бійців серед них вистачало, але він ні за що не збирався відмовлятися від свого рішення. А яким буде його шлях до своєї мети ми дізнаємося, подивившись цей гарний мультсеріал! ©Kino4ua Наруто (1 Сезон) 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. дд
    дд
    26 березня 2022 18:51
    + +3 -
    26, 97, 101-106, 136-140, 143-219 -філери
  2. Владислав Учіха
    Владислав Учіха
    23 січня 2021 11:14
    + +20 -
    Воістину легендарне аніме мого дитинства )

  3. Влад
    Влад
    2 листопада 2020 19:12
    + +15 -
    Вообще норм, но многовато реклами