Kino4ua.com
PG-13

Дитя погоди

Рік:
Ор. назва:
Weathering with You / Tenki no Ko
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Макото Шінкай
Тривалість:
01:52:13
Переклад:
Українська мова Cinema Sound Production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Украинский
Аби не допустити жити в провінції, 16-річний Ходака втікає з дому і залишає свій острів, щоб перебратися в Токіо. Він спливає на поромі і ледь не гине через негоду що розігралася. Його рятує Кейсуке Суга, що володіє в Східній столиці власним видавництвом. Діставшись міста, Ходака залишається без грошей і звертається до єдиного знайомого - містера Суге, який влаштовує підлітка в одну зі своїх газет. Аби не допустити залишати юнака без роботи, він доручає йому дізнатися все про ту, кого городяни називають «дитя погоди». Згідно з чутками, дівчина здатна "викликати" сонце, що і належить з'ясувати нашому герою. Одночасно з цим він закохується в свою ровесницю Хіну, навіть не підозрюючи, що вона саме та, кого йому треба знайти ... ©Kino4ua Дитя погоди 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?