Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Дивовижний плейлист Зої / Надзвичайний плейлист Зої (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Zoey's Extraordinary Playlist
Країна:
США
Режисер:
Адам Девідсон, Джон Тьортлтоб, Річі Кі
Тривалість:
00:45:54
Переклад:
Українська мова GoolPictures
Переклад:
Російською - TVShows
Зої Харріс пов'язана зі світом музикою. Головна героїня виглядає простою дівчиною, проте вона настільки прив'язалася до музики, присвятила їй своє життя і наповнила реальність навколо себе мелодіями, що вже не уявляє життя без звукового оформлення. Це призвело до того, що героїня несподівано навчилася читати думки людей, причому ті відтворюються чомусь саме в форматі композицій. Тепер життя Зої схоже на нескінченний мюзикл, зупинити який не представляється можливим. Ця легка і весела комедія розповідає про події в житті головної героїні, яка намагається ужитися з такою незвичайною здатністю. В її історію вплітаються і інші не менш важливі для розповіді персонажі, серед яких як друзі, так і недоброзичливці, про яких та навіть подумати не могла. ©Kino4ua Дивовижний плейлист Зої / Надзвичайний плейлист Зої (1, 2 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?