Kino4ua.com
NC-17

Післявесільний розгром

Рік:
Ор. назва:
A Few Less Men
Країна:
Австралія
Режисер:
Марк Лампрелл
Тривалість:
01:28:12
Переклад:
Українська мова ААА-Sound | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Далеко не найспокійніша бесіда головних героїв фільму «Післявесільний розгром», якій закінчилася попередня частина серії картин, обернулася зовсім не тим, що очікували друзі. Люку не вдалося оговтатися від падіння з обриву, що призвів до справжньої трагедії. В одну мить бурхлива і весела церемонія одруження перетворилася в траурне відспівування.

На цьому труднощі могли б і закінчитися, але для недолугих головних героїв ці події стають лише початком в низці нескінченних заплутаних сцен. Тому, Девіду і Грему необхідно доставити тіло залишившого цей світ друга зі спекотної Австралії в туманний Лондон, де він, як вони самі вважають, повинен бути похований. Здається, завдання просте, але через нехлюйство головні герої не можуть впоратися навіть з цим. Літак, який повинен перевозити тіло, зазнає аварії в самому центрі континенту. І тепер, щоб встигнути до похорону, друзям необхідно подолати безліч перешкод, пізнаючи австралійську глибинку. ©Kino4ua Післявесільний розгром 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?