Kino4ua.com
NC-17

Сансет Лімітед

Рік:
Ор. назва:
The Sunset Limited
Країна:
США
Режисер:
Томмі Лі Джонс
Тривалість:
01:30:00
Переклад:
Українська мова DubLiCat | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Elrom
У сюжеті художнього фільму "Вечірній експрес Сансет Лімітед" два героя міркують про життя, Бога, віру, любов. Професор, який прожив довге життя, в якій він повністю присвятив себе науці, абсолютно нічого не знає про віру. Він не бачить сенсу існування, не тільки свого, а всього людства і єдиним правильним виходом йому здається смерть, як завершення безцільного перебування на Землі.

Вечірній експрес "Сансет Лімітед" ледь не збив професора, але його дивом рятує чорношкірий робітник, який опинився неподалік. І ось ці дві абсолютно різні, що не мають нічого спільного людини, сидять в квартирі чорношкірого чоловіка і ведуть цікаву бесіду. Всі дії відбуваються в одній кімнаті лише з двома героями, один з яких живе з вірою, а інший про неї і чути не хоче. Ця дискусія, нібито бій добра і зла, Господа з Дияволом, праведник намагається переконати професора в тому, що життєво необхідно вірити в Бога і в життя, а той в свою чергу підносить свої логічні доводи того, що життя не має ніякої цінності.

Режисером фільму "Вечірній експрес Сансет Лімітед" виступив оскароносний актор Томмі Лі Джонс, який зіграв у фільмі роль професора. Його колегою по фільму став не менш відомий і талановитий актор Семюель Л. Джексон, який зіграв праведника. ©Kino4ua Сансет Лімітед 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Петро
    6 липня 2020 11:13
    + +1 -
    Хороший фільм про боротьбу протиріч всередині нас.