Kino4ua.com
R

Викрадена

Рік:
Ор. назва:
A Lonely Place to Die
Країна:
Великобританія
Режисер:
Джуліан Ґілбі
Тривалість:
01:39:07
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
У сюжеті гостросюжетного трилера "Викрадена" кілька молодих хлопців-альпіністів здійснюють сходження на вершину однієї з найнебезпечніших шотландських скель. Підкоривши вершину хлопці насолоджуються красивими пейзажами гір і лісів, поки не почули дивні звуки, що доносяться з-під землі. Зовсім випадково вони знаходять замуровану в підземному льосі маленьку дівчинку, яка не говорить на їхній рідній мові.

Як дитина опинилася в цій глушині? Хто створив таке? Альпіністам стає зрозуміло лише одне - дівчинка була викрадена. Намагаючись дістатися до найближчої цивілізації, де є поліцейська дільниця, щоб повідомити про жахливу знахідку, хлопці, самі того не відаючи, відкривають на себе полювання. Попереду їх чекає боротьба за власне виживання в глухий місцевості, оточеній красивою природою. ©Kino4ua Викрадена 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?