Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Різзолі та Айлз (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Rizzoli & Isles
Країна:
США
Режисер:
Марк Гейбер, Майкл Зинберг, Майкл М. Робін, Нельсон МакКормік
Тривалість:
00:43:51
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - SET Russia
Дві подруги, Джейн і Мора, живуть в Бостоні, працюють в поліцейській дільниці. У відділі з особливо тяжких злочинів трудиться детектив Джейн Різзолі, а Мора Айлз тут же працює лікарем-прозектором.
Дівчата абсолютно відрізняються за характером, проте, вони прекрасно уживаються один з одним. Їм під силу самі сплутані і складні справи, вони своїми успіхами руйнують думку, що небезпечна робота детектива зовсім не для жінок.
Рішуча, відважна і непохитна Різзолі, явно на її характер вплинула її професія, і жіночна і м'яка Айлз, не боячись звірячих і злопам'ятних вбивць, вирішують складні головоломки.
Дуже давно Джейн піддалася нападу маніяка на прізвисько «Хірург», який, якби не прийшла група захоплення, зробив би вбивство. На руці дівчини залишилися сліди від цвяхів, якими бандит прибив руки дівчини до підлоги.
Зараз знову стали траплятися вбивства, метод яких нагадував почерк «Хірурга», але той сидить у в'язниці. Значить, новий злочинець або дуже добре знає серійного вбивцю, або є його учнем. Детективи розслідують кілька справ: загадкове вбивство маленького хлопчика, смерть студентки серед ясного дня і згвалтування молодої дівчини, яка зовні, як дві краплі, схожа на Джейн.
Детективи зважилися на відчайдушний крок, Джейн буде працювати під прикриттям, а Мора перетвориться в офіціантку. ©Kino4ua Різзолі та Айлз (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон) 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?