Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Штат Блу Маунтін (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Blue Mountain State
Країна:
США, Канада
Категорія:
Режисер:
Джон Фортенбері
Тривалість:
00:20:54
Переклад:
Українська мова MTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Хороша гра в футбол може приносити не тільки задоволення, але і інші дивіденди. Наприклад, герої фільму Семмі Хачаторі, Алекс Морен і Крейг завдяки своїй спортивній підготовці змогли вступити в престижний університет, розташований в Мідвестерне. Тепер хлопців чекає ненудне студентське життя з фантастичними вечірками, чарівними дівчатами і морем алкоголю.
Як і належить, новоприбулих чекає і серйозне суперництво в боротьбі за лідерство. В якості негативного героя виступить капітан місцевої футбольної команди Тед Касл, який дуже любить познущатися над новачками. Втім, як тільки хлопці освояться, вони легко дадуть серйозну відсіч зухвалому футболістові. ©Kino4ua Штат Блу Маунтін (1, 2 сезон) 2010, 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?