Kino4ua.com
HD 720p
R

Щоденники Керрі (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Carrie Diaries
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Мігель Артета, Норман Баклі, Альфонсо Гомез-Рейон
Тривалість:
00:42:54
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
1984 рік. Дівчина на ім'я Керрі стає випускницею середньої школи. Незважаючи на вік, юна красуня пережила смерть матері, і залишилася без будь-якої підтримки. Тепер, Керрі залишається розраховувати тільки на власні сили. Незважаючи на те, що колишня школярка проживає разом з сестрою і батьком, самотність не покидає дівчину. Керрі веде скромний спосіб життя, не сподіваючись на якесь диво. В один із днів красуня знайомиться з хлопцем на ім'я Себастьян. Хлопець лідер по своїй натурі, починає відчувати потяг до Керрі. Для того щоб захистити свої відносини, пара не з'являється разом на людях. Але, життя вирішує самостійно розставити всі пріоритети в цій історії. Згодом Керрі пропонують престижну роботу в Нью - Йорку. Від такої пропозиції дівчина не в силах відмовитися. Приїхавши на нове місце Керрі, хоче відректися від свого минулого життя. Адже саме в Нью-Йорку кожен бажаючий зможе втілити всі свої мрії в реальність. Але так воно є насправді. Переступити через себе, і стерти всі свої спогади не так - то легко. Керрі - смілива і самовпевнена дівчина, яка бажає досягти всіх поставлених цілей, незважаючи ні на що. І тільки час покаже, який вибір був правильним. ©Kino4ua Щоденники Керрі (1, 2 сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?