Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Іп Мен 3

Рік:
Ор. назва:
Yip Man 3
Країна:
Китай, Гонконг
Режисер:
Уілсон Іп
Тривалість:
01:45:13
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Paradox.&.Omskbird
Дві попередні частини фільму, частково заснованого на реальних подіях, розповідали про пригоди знаменитого бійця кунг-фу. На початку бойовика «Іп Ман 3D» ми бачимо, що герой вирішив зав'язати зі славним минулим, щоб повністю зануритися в самовдосконалення. При цьому він приділяє час вихованню своїх синів і працює у власній школі, де викладає юнакам ази Вин-Чунь - стилю кунг-фу, який був винайдений безпосередньо Іп Меном. Популярність тренувань чоловіка зростає день у день - незабаром його учнями бажають стати хлопці не тільки з Гонконгу, а й з усієї країни. Увага молоді подобається Іпу, але в учні він бере не всіх підряд, а тільки тих, кого вважає обраними. Так, серед інших хлопців в 1959 році до нього потрапляє нічим не примітний хлопець на ім'я Брюс Лі, який пізніше стане одним з найвідоміших бійців Азії і всього світу! Однак не все розвивається позитивно - одного разу в Гонконг прибуває американський бізнесмен, який бажає закрити школу. Головний герой не боїться заокеанського противника, але дати відсіч йому буде нелегко - підступний промисловець використовує нечесні методи, включаючи підкуп поліції ... ©Kino4ua Іп Мен 3 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?