Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Іп Мен 4

Рік:
Ор. назва:
Yip Man 4
Країна:
Гонконг, Китай
Режисер:
Уілсон Іп
Тривалість:
01:47:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Kolobok
Америка 60-х років минулого століття. Майстер кунг-фу прощається з Гонконгом і переїжджає в Сіетл, де в стислі терміни відкриває школу бойових єдиноборств. Також він починає випускати самовчителів по кунг-фу, тим самим бажаючи залучити більше учнів. Одна з листівок потрапляє в руки до зухвалого юнака, сина господаря магазину зброї - він вирішив, що за кілька тижнів досконало оволодів єдиноборством, і в підсумку захотів перевірити себе на практиці. Однак сутичка з місцевими кримінальними елементами ні до чого доброго не привела - в результаті боротьби із застосуванням зброї молодик загинув. Ця обставина не на жарт розлютила батька хлопця, який вирішує пустити всі свої сили на те, щоб раз і назавжди покінчити з головним героєм картини, з чиєї вини, як здається чоловікові, загинув його улюблений син... ©Kino4ua Іп Мен 4 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Siblegas Mudriy
    28 квітня 2022 03:40
    + +2 -
    Добре що хоч є оригінальна аудіодоріжка, подивився з нею. Бо огидно чути свинособачий язик.
  2. кацап
    кацап
    10 липня 2020 08:17
    + +11 -
    Український сайт а фільми на москальському перекладі. Тупізм!
    1. Kino4ua
      10 липня 2020 11:23
      + -1 -
      Так для вас і стараємося