Kino4ua.com
HD 720p
R

Рубікон (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Rubicon
Країна:
США
Режисер:
Джеремі Подесва, Джейсон Горвіч, Річард Роббінс
Тривалість:
00:45:54
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Кубик в кубе
Головний герой - Вілл Тревіс - талановитий аналітик, працівник національного мозкового центру міжнародної розвідки. Його сім'я загинула в результаті трагічних подій, що сталися в Америці 11 вересня 2001 року. Ця подія робить Уілла замкнутим і відлюдним, але все ж у нього з'являється друг, Девід - який також є його керівником.
Незабаром Девід гине при дивних обставинах, і Вілл випадково виявляє факти, що свідчать про те, що його смерть була не випадкова. Він вирішує розкрити правду. В результаті свого розслідування він знаходить докази того, що його начальство є не тим, за кого себе видає, і він виявляє зв'язок Девіда з секретним суспільством, яке керує всіма політичними процесами країни, але ніхто не знає точно, хто перебуває в цьому суспільстві. ©Kino4ua Рубікон (1 сезон) 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?