Kino4ua.com
HD 720p
CCR

Американська сімейка (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Modern Family
Країна:
США
Режисер:
Стівен Левітан, Крістофер Ллойд
Тривалість:
00:21:54
Переклад:
Українська мова Paramount Comedy | Багатоголосий закадровий / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Gears Media, LostFilm, Octopus
Сімейне життя сповнене як радощів і приємних сюрпризів, так і несподіваних проблем. І вже немолодому Джею Прітчетт про це відомо краще за все. Як і багато чоловіків похилого віку, він свого часу став жертвою чар молодої колумбійки Глорії. Справа навіть дійшла до шлюбу, і все б добре, але тепер герою доводиться виховувати страждаючого безліччю комплексів сина новоспеченої дружини. Назвати його справжнім чоловіком складно, до того ж він не сприймає Джея як батька. У цю оригінальну американську сімейку входять і дорослі діти головного героя - Мітчелл і Клер. Мітчелл теж є певним розчаруванням для батька - у нього нетрадиційна сексуальна орієнтація. Так що замість дівчини він представляє рідним свого друга Кемерона. При цьому парочка мріє про дітей. Таким чином в сімействі з'являється Лілі - немовля в'єтнамського походження.
Клер і Філ на перший погляд здаються звичайної сім'єю. Вони разом вже 15 років і ростять трьох дітей, але їхні погляди на виховання вельми різняться, тому їх нащадки, які вступили в перехідний вік, доставляють люблячим батькам чимало проблем. Клер до того ж незадоволена відносинами з чоловіком, які поступово заходять в глухий кут, і оживити їх виходить дуже важко. Чи вдасться героям зберегти відносини, або їх життя зробить несподіваний крутий поворот? ©Kino4ua Американська сімейка (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 сезон) 2009, 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Анна
    Анна
    27 липня 2022 16:33
    + +3 -
    З‘явився новий банер, він не дає можливість дивитися на сайті серіал бо коли закриваєш його тебе викидає на іншу сторінку
  2. Анна
    Анна
    16 липня 2022 11:43
    + +10 -
    нема української озвучки
  3. Анна
    Анна
    14 липня 2022 22:15
    + 0 -
    не працює