Kino4ua.com
480p
R

Поліцейський загін! (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Police Squad!
Країна:
США
Режисер:
Джері Цукер, Девід Цукер, Джим Абрагамс, Джо Данте, Джордж Стенфорд Браун, Пол Красний, Реза Бадії
Тривалість:
00:25:54
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ОРТ
«Поліцейський загін!» легендарний серіал, знятий в США в вісімдесяті роки. Його полюбила вся Америка. Він неймовірно комічний, сповнений гумору, який ми звикли називати американським. Головну роль виконує в серіалі неповторний Леслі Нільсен. Його знає російський глядач по фільму «Голий пістолет».
Леслі Нельсен виконує роль лейтенанта поліції, який все робить настільки безглуздо, що це дуже весело. Хтось скаже, що такі жарти дуже плоскі і краще не витрачати час даремно на цей серіал. Але будуть і ті, хто оцінить такий гумор, хоча і дуже дурний і навіть надмірно. Але це дуже грамотний і своєчасний гумор, хоча і поверхневий, від чого він не стає гірше. Події з надсекретними завданнями просто підкорюють, як і епізоди про хлопців в чорних костюмах. Просто сміхота.
Френк Дреблін поводиться дуже нерозумно, хоча вигляд його дуже серйозний і зосереджений. Він належним чином ставиться до всіх справ. І адже у нього виходить розкрити всі самі заплутані злочини, хоча знову ж таки незвичайним способом. ©Kino4ua Поліцейський загін! (1 сезон) 1982 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?