Kino4ua.com
480p
NC-17

Граф Монте-Крісто

Рік:
Ор. назва:
Le Comte de Monte Cristo
Країна:
Франція, Німеччина, Італія
Режисер:
Жозі Дайан
Тривалість:
01:37:44 + 01:42:29 + 01:42:20 + 01:32:00 (цілком серій: 4)
Переклад:
Українська мова Тоніс | Багатоголосий закадровий
Художній фільм "Граф Монте Крісто" - є екранізацією однойменного роману Олександра Дюма. Дії фільму відбуваються на початку XIX століття. Крупно не повезло в житті простому, небагатому марсельському моряку Едмону Дантесу, який поплатився довічним засланням за свою любов. Прекрасна Мерседес стала його коханою, але не тільки Дантес відчував сильні почуття до дівчини, а ще й її кузен Фернан.

Стараннями Фернана на Дантеса пишеться анонімний донос в тому, що він наполеонівський шпигун і моряка заарештовують прямо під час весілля з коханою Мерседес. Замішані в брудних справах люди не бажають поплатитися своєю кар'єрою і Дантеса без суду відправляють на закінчення в Замок Іф. Однак, доля підносить Едмону сюрприз у вигляді знайомства з таким же в'язнем, що сидить в сусідній камері, літнім абатом Фаріа. Розумний обдарований вчений і філософ Фаріа готує втечу, так само розповідає Едмону про місцезнаходження неймовірних скарбів, але перед втечею несподівано помирає.

Дантесу вдається втекти з Замку Іф і відшукати скарби. Ставши багатим і дуже впливовим людиною, Едмон не забув тих, хто робив для нього добро, але ще краще він пам'ятав своїх зрадників. Через роки у французькому вищому суспільстві з'являється загадковий і могутній Граф Монте Крісто, який дуже красиво і нещадно здійснює свій план помсти. ©Kino4ua Граф Монте-Крісто 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?