Kino4ua.com
480p
PG

Навколо світу за 80 днів

Рік:
Ор. назва:
Around the World in 80 Days
Країна:
США, Італія, Німеччина, Югославія
Категорія:
Режисер:
Базз Кьюлік
Тривалість:
01:31:20+01:31:11+01:32:01
Переклад:
Очікується
Англійський джентльмен Филеас Фогг - вельми порядний, але трохи дивакуватий чоловік, який щиро захоплюється всілякими науковими гіпотезами. Крім того, він дуже педантичний і навіть звільнив слугу, який подав йому воду для гоління, яка була на пару градусів прохолодніше, ніж джентльмен вимагав. А ще він завжди тримає слово, як і личить людині честі. Одного разу в Академії наук за грою у віст він побився об заклад, що за 80 днів об'їде земну кулю з заходу на схід. Тривалість поїздки була їм попередньо ретельно прорахована, виходячи з можливостей транспорту того часу. Сказано - зроблено, і Фогг в супроводі нового слуги Паспарту відправляється в подорож. Останній, до речі, був сильно розчарований, тому що основною причиною його надходження на роботу був осілий спосіб життя джентльмена. Слідчий Фікс далекий від наукових суперечок - він шукає злочинця, який пограбував англійський банк, і кандидатура Фогга, що раптово зірвалася з місця, здається йому відповідною: адже не просто так домосід змінив своїм звичкам! Фікс всюди слідує за об'єктом свого стеження, відстаючи від нього зовсім небагато, а той не підозрює про переслідування і здійснює свій план, який часом буває під загрозою зриву через всіляких небезпек, нісенітниць і китайських бандитів, яким чомусь неодмінно знадобився простодушний слуга. Коли Фогг і Паспарту прибувають в Лондон разом з красунею Аудой, яка мало не зійшла на похоронне багаття свого чоловіка, але була врятована англійцями, джентльмен був упевнений, що парі їм програно - йде 81-й день з моменту початку подорожі, тобто, об'їхати навколо світу за 80 днів не вдалося. І все ж Филеас Фогг виявляється переможцем ... ©Kino4ua Навколо світу за 80 днів 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?