Kino4ua.com
R

Володарі ночі

Рік:
Ор. назва:
We Own the Night
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Грей
Тривалість:
01:52:05
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Впоратися з кримінальними авторитетами зможе не кожен. Для цього важливо мати велику кількість помічників і зв'язків. Все починається у 80-і роки у місті Нью-Йорк, який загруз у злочинах. Працівник поліції Джозеф отримує підвищення по службі, і стає главою відділу, який веде боротьбу з наркотиками. На самому початку він приймає рішення упіймати неймовірно небезпечного і впливового наркоторговця з Росії Вадима Ніжинського, який докладав усіх зусиль, щоб поширити свій товар. Нещадний злочинець знищує всіх, хто опиняється у нього на шляху, і працівники поліції не є винятком. Прекрасно усвідомлюючи, що один він не впорається, головний герой приходить за підтримкою до свого рідного брата Боббі. Він власник одного з найпопулярніших нічних клубів і має тісний зв'язок зі злочинністю. Якби не певні обставини, Боббі відмовився б надавати допомогу своєму братові. Але коли йому стає відомо, що в число жертв бандита можуть потрапити його близькі люди, він переосмислює свої погляди на життя. Тепер братам разом належить дати відсіч злочинцеві. ©Kino4ua Володарі ночі 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?